21 mei 2014

Digital Marketing Live!

Datum & tijd

2014-05-21 10:15:00

Beurs van Berlage

Op 21 mei zal de derde editie van Digital Marketing Live! plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hoe maak je social media business as usual? En hoe ga je om met je dbase? Deze onderwerpen komen o.a. aan bod tijdens hét grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing. Een dag in het teken van uitwisselen van kennis, tactics, best practices, informatie uit cases en het opdoen van contacten. Ook dit jaar wordt het een parade van activiteiten zoals doorlopende sessies, happenings, paneldiscussies, workshops en round tables.

Programma

Gedurende twee dagen zijn acht zalen geprogrammeerd met top cases en de beste campagnes. Daarnaast vinden ieder uur presentaties en discussies plaats aan meer dan 35 round tables. Dit is de plek waar je met collega’s van gedachten kan wisselen over onderwerpen zoals, social, mobile, customer dialogue en digital advertising.

De eerste sprekers zijn bekend: Marzano van Philips, die zijn eigen personal brand door middel van social media bouwde. Steven van Belleghem presenteert zijn nog te verschijnen boek de Conversation Company. Maurits Kaptein, het nieuwe Nederlandse talent op het gebied van persuasion, gaat in op dit hot topic. Kijk voor meer informatie en sprekers op de website.

Registreren

Wees er snel bij want de eerste 2500 registraties zijn kosteloos! Registreer hier