15 oktober 2009

Digikring Amsterdam: Sell yourself

Datum & tijd

2009-10-15 20:00:00

Op het Cross Media Cafe laten we vaak jonge bedrijven hun idee, dienst of product pitchen. Inmiddels is de pitchsessie zelfs een vast onderdeel geworden. Digikring Amsterdam organiseert op 15 oktober een bijeenkomst speciaal voor pitchers. Bovendien ontvangt de beste -door de aanwezigen- gekozen pitcher een cheque van 500 euro.

Afhankelijk van het aantal deelnemers heb je 10-20 minuten de tijd om jezelf te presenteren aan medeleden en externen. Beoogd resultaat: aan de hand van jouw presentatie contacten leggen die daadwerkelijk bekendheid en omzet genereren voor jezelf en de ander(en) nu en in de toekomst.

De wijze van presentatie mag je zelf bepalen: met of zonder slides of (bedrijfs)filmpje, uit de losse pols, van een papiertje, aan de hand van vraag-antwoord of discussiethema, vanaf het internet ed. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is het mogelijk zakelijke contacten te leggen en een vervolgafspraak met elkaar te maken.

Meld je aan als pitcher via info@digikring.net en je wordt opgenomen in het programma. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website www.digikring.net. Het is voor de aangemelde Digikring leden/pitchers mogelijk speciaal voor deze avond externen uit te nodigen tegen een gereduceerde toegang van 15 Euro.

Meer informatie en aanmelden op de website van Digikring Amsterdam.