28 september 2010

Derde Cross Leisure Café: Innovatieve duurzaamheid toerisme

Datum & tijd

2010-09-28 16:30:00

Op 28 september a.s. organiseert iTRovator, zusterorganisatie van iMMovator voor innovatie binnen de toeristische sector, vanaf 15.30u het derde Cross Leisure Café in NH Jan Tabak in Bussum. Het thema van de middag is innovatieve duurzaamheid in toerisme. Verschillende sprekers,praktijkvoorbeelden en innovatieve ideeën komen aan bod.


Innovatieve duurzaamheid
Het thema van het Café is innovatieve duurzaamheid in toerisme. Verschillende sprekers laten u vernieuwende praktijkvoorbeelden zien. Na een creatieve en interactieve lezing gaat u met talrijke ideeën naar huis voor duurzame innovaties in uw eigen bedrijf en weet u deze ook in de markt te zetten via o.a. storytelling.

Nieuwe huisstijl en partnerplan 2011
Tijdens het Café wordt bovendien de nieuwe toeristische huisstijl voor de regio Gooi & Vecht gepresenteerd. Ook staat de introductie van het Toeristisch partnerplan Gooi & Vecht 2011 op het programma. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Inschrijven
U kunt zich vanaf nu gratis inschrijven voor het Café via de website www.itrovator.nl .Voor meer informatie kunt iTrovator ons bereiken via de mail: info@itrovator.nl