11 maart 2010

CMBO organiseert CMBO Café 11 maart: Social Media voor Ondernemers

Datum & tijd

2010-03-11 16:00:00

Op donderdag 11 maart 2010 organiseert CMBO - samen met  leiderschapsinstituut de Baak in Driebergen - een Café over Social Media voor ondernemers. Spreker is Menno Lanting, auteur van het boek Connect! de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap, dat sinds het verschijnen begin 2010 in de managementboek-Top 10 staat.

Social Media: LinkedIn, Twitter, Facebook, Hyves, YouTube, ze zijn niet meer weg te denken. En ook als u er als ondernemer nog even niet aan wilt, dan zijn uw klanten - of uw medewerkers - u wel voor. 

Maar wat heeft u er als ondernemer nu echt aan? Door Social Media zijn miljoenen mensen virtueel met elkaar verbonden. Ook voor de communicatie tussen bedrijven en hun klanten worden deze sociale netwerken steeds belangrijker. Willen die bedrijven de binding met hun klanten - en met hun eigen medewerkers - niet verliezen moet er binnen die bedrijven een omslag  plaatsvinden: van gesloten naar open, van hiërarchisch naar authentiek en van onpersoonlijk naar verbonden. Maar hoe doet u dat?
 
Tijdens het Café op 11 maart geeft Menno Lanting daarom antwoord op vragen als:

  • Hoe kan ik als ondernemer sociale netwerken inzetten?
  • Welke nieuwe business modellen ontstaan er rond sociale netwerken?
  • Op welke manier behouden we als bedrijf aansluiting met de jonge, sociale netwerkgeneratie?
Dit bijzondere CMBO Café vindt plaats op donderdag 11 maart 2010 en begint om 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur uur) bij De Baak, De Horst 1 te Driebergen. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 maart via cafe@cmbo.nl onder vermelding van de datum van het Café. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Klik hier voor de website van CMBO.