20 november 2014

CLICKNL|GAMES Financiering van Innovatie #1

Tickets Gratis,-

Datum & tijd

2014-11-20 12:30:00

Kamer van Koophandel in Amsterdam

Wat voor overheidsregelingen voor innovatie zijn er en hoe werken ze? Hoe vind ik financiering voor een nieuw op te zetten bedrijf? Aan deze en andere vragen wordt op 20 november bij KvK Amsterdam in de bijeenkomst Financiering van Innovatie #1 aandacht besteed.

Naast diverse overheidsregelingen voor innovatie, wordt je tijdens deze middag ook voorgelicht over andere vormen van financiering die in Nederland mogelijk zijn, zoals fondsen, investeerders, banken enzovoorts. Daarnaast vinden er over de belangrijkste regelingen en onderwerpen twee rondes expertsessies plaats, waarvan er in ieder geval één is gewijd aan Horizon2020, het grootste financieringsfonds voor innovatie in Europa. De onderwerpen van de andere expertsessies worden in de komende weken bekend gemaakt.

Programma

 • 14:30 – 15:30: Financieringsmogelijkheden voor innovatieve producten en diensten in de gamesindustrie
  CLICKNL|GAMES en de experts schetsen in de introductie een overzicht van de verschillende regelingen, instrumenten en mogelijkheden voor financiering van innovatie in Nederland en Europa en laten sprekende voorbeelden zien van succesvolle en minder succesvolle praktijkvoorbeelden.
 • 15:30 – 15:45: Pauze
 • 15:45 – 17:00 : Parallelle Expertsessies

   

  1. Crowdfunding, banken, fondsen, private investeerders, venture capitalists – Martijn van Gogh (KvK Amsterdam)
  2. De voordelen van WBSO en RDA voor de gamesindustrie – Martin Kroesen (RVO)
  3. NWO: Strategisch en Embedded ResearchKIEM en SIA RAAK – Rolf Bossert (NWO)
  4. MIT en Kennisvouchers, VSB en Stimuleringsfonds – Irmgard Noordhoek (CLICKNL|Games)
  5. Opties voor gamebedrijven binnen het MEDIA programma van Creative Europe en Horizon2020: een overzicht op onderdelen en komende calls – Bram Kranendonk (Creative Europe Desk NL) en Mir Wermuth (Growing Games)
 • 17:00 – 18:00: Borrel en mogelijkheid voor extra vragen
 • - See more at: http://www.clicknl.nl/games/events/clicknl-games-financiering-van-innovatie-1-nationale-mogelijkheden/#sthash.3ymNL5mN.dpuf

Aanmelden

Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Je kunt je aanmelden via games@clicknl.nl. Bij je aanmelding kun je eventuele specifieke vragen beschrijven, we zullen daar dan in het programma aandacht aan proberen te besteden, of zo nodig apart op in gaan.

Klik hier voor meer info of schrijf je direct in!