Enquete

De media-industrie is continue in beweging en vraagt om mensen die in staat zijn om mee te bewegen. Daarom is het van belang om inzicht te hebben in hoe mediaprofessionals hun positie in onze industrie ervaren. Hoe blijf je flexibel? Hoe ga je om met veranderingen? Hoe blijf je up-to-date? Maar vooral: hoe kunnen we zorgen dat mediaprofessionals zich op hun plek blijven voelen en blijven ontwikkelen? 

Cursus Personal branding

Onderzoek duurzaam inzetbaar potentieel mediaprofessionals

Om inzicht te krijgen in deze vragen voert onderzoeksbureau Knowvium samen met Media Perspectives een sectorbrede nulmeting uit.  Met deze nulmeting kunnen we onze sector ook vergelijken met de resultaten uit andere sectoren. Bovendien krijgen we inzicht in het potentieel van mediaprofessionals nu en in de toekomst. Met deze inzichten kunnen we passende trainingen en coachingstrajecten ontwikkelen. Daarnaast zijn de resultaten relevant voor mediabedrijven die in toenemende mate bezig zijn met manieren om hun personeel te helpen om te gaan met alle veranderingen die op ons afkomen.

Vul de vragenlijst in én win een gratis training!

We willen je daarom vragen om een online enquête in te vullen. Door deel te nemen maak je ook nog eens kans op een gratis training! De eerste 100 inzendingen belonen we namelijk met een gratis ticket voor een van de MediaBooster trainingen van Media Perspectives.

Registreer je HIER en ontvang de mail met unieke toegangscodes om de enquête te starten. Deze codes zijn nodig om jouw gegevens anoniem te verwerken in het systeem. Je e-mailadres wordt apart bewaard en NIET gekoppeld aan jouw antwoorden. Alle antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt (lees hier ons privacy statement). Je e-mailadres hebben we nodig om een gratis ticket toe te sturen voor een van onze trainingen.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Krijg je de vragenlijst niet in één keer af, dan kun je hem pauzeren en op een later moment afmaken.

Mocht je een van de eerste 100 respondenten zijn, dan kun je kiezen uit een ticket voor een van onderstaande incentives:

  • MediaBooster Immersive Media
  • MediaBooster Multichannel Publishing
  • MediaBooster Personal Branding
  • MediaBooster Recommendation & Personalization
  • Coachgesprek

Behoor je niet tot de eerste 100? Dan krijg je van ons 20% korting op de bovenstaande MediaBoosters.

Persoonlijk Duurzaam Inzetbaar Potentieel Ontwikkel Advies en coachgesprek

Naast een ticket voor een MediaBooster kun je ook kiezen voor een persoonlijk advies en coaching gesprek. Op basis van jouw data wordt een persoonlijk Duurzaam Inzetbaar Potentieel rapport samengesteld. Een gecertificeerde coach bespreekt dit met je in een persoonlijk gesprek van 1,5 uur. Ook als je niet tot de eerste 100 inzendingen behoort is het mogelijk op eigen initiatief een rapport aan te vragen. Dit kun je aangeven in de vragenlijst. Kosten voor het advies en persoonlijk gesprek bedragen 200 euro.

Over de vragenlijst

De meting bestaat uit een combinatie van wetenschappelijke vragenlijsten en enige gerichte open vragen. Op basis van alle ingevulde vragenlijsten kan Knowvium de analyses uitvoeren om verdiepende inzichten zichtbaar te maken. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en de gemeente Hilversum.

Heb je vragen over het onderzoek? Neem contact op met Media Perspectives via talent@mediaperspectives.nl