Activiteiten

Kennis is er om te delen. Daarom organiseert Media Perspectives verschillende soorten kennisevents. Hier staan iedere keer relevante en actuele onderwerpen op de agenda. Ook is er ruim de gelegenheid om te netwerken.

Seminar

Cross Media Café

Dit evenement is georganiseerd in samenwerking met Beeld en Geluid. aan de hand van praktijkervaringen van anderen doe je toepasbare kennis op. Een middag vullend programma met een serie sprekers en cases rondom een actueel thema.

https://mediaperspectives.nl/crossmediacafe/
Congres

Media Perspectives Summit

Dit is de opvolger van het Media Jaarcongres. Tijdens dit event voor C-level bezoekers draait het om trends en ontwikkelingen die het medialandschap in de toekomst gaan veranderen.

Inspiratiesessie

Media Talk

In een korte tijd word je door een spreker geïntroduceerd in een relevant thema. In de kleine groep (max 40 personen) is veel ruimte voor interactie en discussie.

Les of cursus

Masterclass

Een gerenommeerde, internationale spreker geeft een verdiepende lezing over een relevant onderwerp, mét uitgebreide Q&A.

Workshop

MediaBooster

Een programma van trainingen en opleidingen voor zittende professionals die zich willen blijven ontwikkelen. De eerste trainingen rondom data en personal branding worden voor de zomer aangeboden.

Rondleiding

Media Safari

Rondleidingen en presentaties bij mediabedrijven, voor studenten en docenten.

Dit doen we samen met onze partners.