Biz dev

Voor Media Perspectives is het heel belangrijk om groeikansen in de mediasector te herkennen en te ontwikkelen. Op het gebied van Biz Dev zijn er al verschillende tools en zoeken we continu naar nieuwe relevante diensten.

Media Perspectives en Beeld en Geluid

Cross Media Cafés

In de Cross Media Cafés word je in een korte tijd bijgepraat over een relevante ontwikkeling in het crossmediale veld. Het programma bevat tien korte presentaties over succesverhalen, verdienmodellen en de laatste ontwikkelingen. In de bijeenkomst is ruimte voor discussie en netwerken. Het is de plek bij uitstek om snel te leren van ervaringen van anderen en daarover in gesprek te raken.

Meer informatie
Media Perspectives

MediaMatters

In dit project koppelen we concrete business-uitdagingen van mediabedrijven aan oplossingen van innovatieve startups. Twee keer per jaar organiseert MediaMatters de ‘MatchMaking Days’ om te kijken of er een match is tussen de deelnemende mediabedrijven en een selectie van 15 à 20 startups.

Bekijk de website
Media Perspectives

Ketenoverleg

Media Perspectives organiseert 3 à 4 keer per jaar het ketenoverleg digitale televisie. Aan het overleg nemen de belangrijkste organisaties deel die samen de dienst televisie verzorgen in Nederland. Doel van het overleg is om elkaar te informeren over veranderingen die verwacht worden rond het productie-, uitzend- en distributieproces voor televisie in Nederland. Het overleg fungeert als een coördinerend orgaan.

Media Perspectives

GrowthMatters

Dit is een platform dat het startup ecosysteem in de regio Gooi en Vechtstreek wil versterken. Daarvoor verbinden we volwassen startups en scale-ups met elkaar én met de juiste partners om verder te groeien als onderneming. Daarnaast zijn er vier keer per jaar workshops over relevantie thema's.

Bekijk de website
Media Perspectives

HR-overleg

HR-managers van mediabedrijven komen een keer per kwartaal bij elkaar om issues te bespreken rondom HRM, de ontwikkeling van medewerkers en talentwerving.

Dit doen we samen met: