Tool

Biz dev

Voor Media Perspectives is het heel belangrijk om groeikansen in de mediasector te herkennen en te ontwikkelen. Op het gebied van Biz Dev zijn er al verschillende tools en zoeken we continue naar nieuwe relevante diensten.

Platform

MediaMatters

in dit programma koppelen we concrete business-uitdagingen van mediabedrijven aan oplossingen van innovatieve startups. Twee keer per jaar organiseert MediaMatters de ‘MatchMaking Days’ om te kijken of er een match is tussen de deelnemende mediabedrijven en een selectie van 15 à 20 startups.

Bekijk de website
Media Perspectives

Ketenoverleg

Media Perspectives organiseert 3 à 4 keer per jaar het ketenoverleg digitale televisie. Aan het overleg nemen de belangrijkste organisaties deel die samen de dienst televisie verzorgen in Nederland. Doel van het overleg is om elkaar te informeren over veranderingen die verwacht worden rond het productie-, uitzend- en distributieproces voor televisie in Nederland. Het overleg fungeert als een coördinerend orgaan.

Media Perspectives

Dutch Media Innovators

24i, Angrybytes, Beeld en Geluid, Corrino, MediaMonks en TNO bundelen, onder regie van Media Perspectives, de krachten om samen business op te zetten met de USA.

Bekijk de website
Media Perspectives

HR-overleg

HR-managers van mediabedrijven komen een keer per kwartaal bij elkaar om issues te bespreken rondom HRM, de ontwikkeling van medewerkers en talentwerving.

Media Perspectives

GrowthMatters

Dit is een platform dat het startup ecosysteem in de regio Gooi en Vechtstreek wil versterken. Daarvoor verbinden we volwassen startups en scale-ups met elkaar én met de juiste partners om verder te groeien als onderneming.

Bekijk de website

Dit doen we samen met onze partners.