Activiteiten

Kennis is er om te delen. Daarom organiseert Media Perspectives verschillende soorten kennisevents. Hier staan iedere keer relevante en actuele onderwerpen op de agenda. Ook is er ruim de gelegenheid om te netwerken.

Seminar

Cross Media Café

Media Perspectives organiseert samen met Beeld en Geluid de Cross Media Cafés. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar steeds de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd. Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen.

Lees verder
Congres

Media Jaarcongres

Tijdens dit event voor C-level bezoekers draait het om trends en ontwikkelingen die het medialandschap in de toekomst gaan veranderen.

Inspiratiesessie

MediaTalk

In een korte tijd word je door een spreker geïntroduceerd in een relevant thema. In de kleine groep (max 40 personen) is veel ruimte voor interactie en discussie.

Lees verder
Media Perspectives Academy

Cursus, masterclass, workshop

We organiseren cursussen, masterclasses en workshops voor professionals in de media-industrie. Deze gaan over actuele en relevante onderwerpen voor de mediasector.

Bekijk het aanbod
Rondleiding

Media Safari

Rondleidingen en presentaties bij mediabedrijven, voor studenten en docenten.

Dit doen we samen met: