Talent

De mediawereld is een dynamische markt. De digitalisering en de opkomst van nieuwe technologieën hebben niet alleen impact op de content die gemaakt wordt, maar ook op het type personeel dat nodig is. Dat betekent investeren in de opleiding van medewerkers, jezelf blijven ontwikkelen en het aantrekken van nieuw talent.

Vanuit het thema Talent kijken we naar de uitdagingen op het gebied van Human Capital. Hoe zorgen we dat medewerkers beschikken over actuele kennis en skills? Hoe blijven zij nu en in de toekomst inzetbaar in een veranderende mediasector? En hoe weten we aanstormend talent aan ons te binden en winnen we daarmee de 'war on talent'? De Academy wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Voor rechtstreeks contact met het Talent-team: talent@mediaperspectives.nl

Springplank voor jouw carrière in de media

Talent Development Program

Heb je je diploma op zak en wil je dolgraag in de media-industrie werken? Doe mee aan het Talent Development Program om je kennis, skills en netwerk in de media uit te breiden. Zet jezelf in de spotlight van vooruitstrevende mediabedrijven en wordt dé allround mediaprofessional waar deze mediabedrijven op zitten te wachten!

Meer informatie
Talentprogramma, recruitment & employer branding

Talent Development Program

Het Talent Development Program is dé springplank voor een carrière in de mediasector. Een intensief programma van negen maanden voor young professionals om kennis en vaardigheden op te doen. Het doel? Talenten opleiden tot allround mediaprofessional. Ze gaan als trainee aan de slag bij een van onze partners of ze doorlopen als open inschrijving het opleidingsprogramma. Meer weten om als werkgever betrokken te zijn?

Meer informatie
Cursussen, masterclasses en workshops

Academy

Hoe zorg je dat je over actuele kennis en skills beschikt? Hoe bereid je je voor op alle veranderingen in de media-industrie? Blijf up-to-date door een van onze cursussen, masterclasses of workshops te volgen in onze academy. Met actueel aanbod op diverse thema's. Voor beginners én gevorderden.

Bekijk aanbod
Loopbaancoaching

Coaching

Merk je dat je graag meer uit je carrière wilt halen, de balans tussen werk en privé kwijt bent of dat je meer uitdaging wilt? Wij bieden loopbaancoaching aan. Ga met onze ervaren coaches in gesprek en maak een concreet actieplan om jouw ambities waar te maken. Naast een compleet coachtraject kun je ook een "APK" afnemen. Meer weten?

Meer informatie
Vacatureportal

Jobs

Op zoek naar een baan in de media-industrie? Op de vacatureportal vind je vacatures van onze partners in onder andere de vakgebieden communicatie, marketing, social media, design en ICT en development.

Bekijk vacatures
IT talent meets Media

Tech Summercamp

Tijdens Tech Summercamp brengen we studenten/afgestudeerden en mediabedrijven bij elkaar. De deelnemers krijgen een IT vraagstuk voorgeschoteld waar ze in scrumteams mee aan de slag gaan. Tijdens bedrijfsrondleidingen krijgen deelnemers een kijkje achter de schermen bij deelnemende bedrijven. Voor bedrijven biedt Tech Summercamp uitstekende mogelijkheden om IT-Talent te scouten. Meer weten?

Meer informatie
Omscholingsprogramma

Make IT Work voor de media

Heb je interesse in IT? Of wil je je omscholen naar omscholen naar een functie in de IT? Make IT Work voor de Media is een omscholingsprogramma voor hoogopgeleiden zonder IT-achtergrond. De opleiding die samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam is ontwikkeld resulteert in een bachelor-diploma en direct uitzicht om direct aan de slag te gaan in de mediasector. Ben je geïnteresseerd als potentiële werkgever of kandidaat?

Bekijk de website
Executive Master

Master in Media Innovation

De Engelstalige Master in Media Innovation is speciaal ontwikkeld voor mediaprofessionals. De Master biedt diepgaande kennis van digitale mediaprocessen en legt de verbinding tussen theorie en praktijk in media-studies. Het eenjarige programma vindt plaats in Hilversum en wordt verzorgd door Breda University of Applied Sciences, in nauwe samenwerking met (inter)nationale partners. De master wordt bekostigd door de overheid en is hierdoor toegankelijk voor kleine mediabedrijven, start-ups en zzp'ers. Meer weten?

Meer informatie
Publiek private samenwerking

XR Lab

In het XR-lab, een publiek private samenwerking, werken wij samen met onderwijs, bedrijven en overheidsinstellingen aan manieren om het middelbaar beroepsonderwijs sneller en beter te laten inspelen op de veranderende AV/ICT-markt. Media Perspectives focust zich hierbinnen voornamelijk op het professionaliseren van docenten binnen het middelbaar beroepsonderwijs. Middels professionaliseringstrajecten bestaande uit workshops, masterclasses, coaching en docent-on-the-job trajecten faciliteren wij docenten in het up-to-date houden van hun kennis en vaardigheden.

Meer informatie
Pressure Cooker Event

Media Future Week

Een jaarlijkse pressure cookerweek waarin de excellente studenten van meer dan tien mediagerelateerde opleidingen werken aan uitdagende cases van bedrijven. Een mix van studenten, onderwijsinstellingen, werkvormen en sprekers zorgen voor een unieke leerervaring. Er hebben reeds 7 edities plaatsgevonden. Voor meer info en sfeerimpressies, zie onze aparte website.

Bekijk de website

Dit doen we samen met: