Theme

Talent

De mediawereld is een dynamische markt. De digitalisering en de opkomst van nieuwe technologieën hebben niet alleen impact op de content die gemaakt wordt, maar ook op het type personeel dat nodig is. Dat betekent investeren in de opleiding van medewerkers, je zelf blijven ontwikkelen en het aantrekken van nieuw talent.

Vanuit het thema Talent kijken we naar de uitdagingen op het gebied van Human Capital. Hoe zorgen we dat medewerkers beschikken over actuele kennis en skills? Hoe blijven zij nu en in de toekomst inzetbaar in een veranderende mediasector? En hoe weten we aanstormend talent aan ons te binden en winnen we daarmee de 'war on talent'?

Wat doen we daar concreet aan? Media Perspectives biedt een serie interessante en spot-on trainingen aan in haar Academy. Samen met de HR-managers van de mediabedrijven stemmen we dat aanbod jaarlijks af. Met de kennisinstellingen kijken we hoe de aansluiting tussen opleiding en arbeidsmarkt optimaal houden.  

Daarnaast bieden we laagdrempelige gratis inspiratiesessies. En in de zoektocht naar talent organiseren we jaarlijks een Talent Development Programma waarbij we jong toptalent recruteren en een speciaal traineeship aanbieden, waardoor zij multi-inzetbaar zijn binnen mediabedrijven. 

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Talent en meld je aan voor onze nieuwsbrieven. Voor rechtstreeks contact met het Talent-team: talent@mediaperspectives.nl  

Op de agenda:

Bekijk de complete jaarplanning van de Academy hier.

Het team

Caroline Dutry van Haeften-van Bekkum
Mir Wermuth
Kiki Kooijman
mensen met VR-brillen

Dit doen we samen met onze partners.