Talent

Talent development programma’s

Door de digitale transformatie is de mediasector ook op het gebied van Human Capital sterk aan het veranderen. De mediasector vereist andere soorten competenties, ziet functies verdwijnen, en compleet nieuwe rollen en functies ontstaan. Daarom bieden wij verschillende Talent Development Programma’s aan, waarmee we werkgevers faciliteren bij de instroom van kwalitatief goede young professionals.

Startende werknemers/trainees volgen naast hun nieuwe baan een compleet opleidingsprogramma. Deze programma’s zijn niet alleen gericht op productie- en/of redactievaardigheden, maar belichten ook andere expertises waar behoefte aan is zoals sales/marketing en IT. De inhoudelijke nadruk ligt op digitale vaardigheden, ondernemerschap en persoonlijke effectiviteit.

We bieden de volgende talentprogramma’s aan:

IMPACT is een talent development programma voor jonge onderzoeksjournalisten, dat gesubsidieerd wordt door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. In 2021 gaat er weer een nieuw traject van start. Meer informatie kun je vinden op deze pagina.

Dit programma heeft inmiddels al vier succesvolle edities gehad, en vormt een springplank voor een carrière in de mediasector. Het is een negen maanden durend intensief programma, waarbij jonge talenten extra kennis en vaardigheden opdoen. Hierdoor kunnen ze sneller (door)groeien in hun media-loopbaan. Dit programma gaat helaas niet van start in 2021. Meer algemene informatie kun je vinden op deze pagina.

Op maat

Wij bieden deze talentprogramma’s ook op maat aan. Wil je graag meer weten over een eigen onboarding- of opleidingsprogramma voor jonge/nieuwe medewerkers? Neem dan contact op via talent@mediaperspectives.nl.

Meer over Talent development programma’s

Het team

Mir Wermuth
Bert Kok
Merel Becht

Mogelijk ook interessant voor jou