Campus

Media Safari

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in het hart van de media? Welke skills en vaardigheden er belangrijk zijn in deze dynamische industrie? Tijdens onze Media Safari's geven wij je een kijkje achter de schermen op het Media Park in Hilversum!

Ontdek het Media Park

Tijdens de Media Safari krijgen studenten, young professionals of docenten een kijkje achter de schermen bij diverse mediabedrijven om erachter te komen hoe het eraan toe gaat in de media-industrie. Het doel is om studenten of professionals  inzicht te geven in het werken in deze industrie en te laten zien wat je nodig hebt aan skills en vaardigheden (bijv. multidisciplinair kunnen werken, brede of juist specifieke kennis van techniek en 21st century skills). Voor bedrijven zijn de safari’s een mogelijkheid om in contact te komen met aanstormend media-talent en vragen te toetsen onder de next generation media makers.

De Media Safari’s zijn op maat gemaakte bezoeken en kunnen er als volgt uitzien:

De bezoeken worden uiteraard volledig afgestemd op de interesses van de groep en wordt vormgegeven in samenwerking met de betrokken medewerker of docent van de opleiding. Journalisten (in spe) bezoeken bijvoorbeeld eerder de nieuwsredactie van NOS of RTL, terwijl de meer technisch georiënteerde deelnemers naar NEP of EMG gaan.

Ook op Media Safari?

Wil jij met je studenten, docenten of medewerkers op Media Safari? Neem contact op met ons via communicatie@mediaperspectives.nl dan bespreken we graag de mogelijkheden!

Het team

Mogelijk ook interessant voor jou