Talent

Coaching

Sinds januari 2019 bieden wij coaching aan. Dit doen wij in samenwerking met Dijk & van Emmerik. Er is keuze uit vier coaches en verschillende coachvormen. Zo is er loopbaancoaching, persoonlijke coaching en leiderschapscoaching.

twee mensen die praten

Loopbaancoaching biedt medewerkers de mogelijkheid om bij hunzelf en hun werk stil te staan. Los van de waan van de dag, begeleid door een ervaren coach. Zodat ze die volgende stap weloverwogen kunnen zetten en/of met hernieuwde focus aan de slag kunnen.

Met persoonlijke coaching gaan medewerkers op zoek naar hun eigen kracht en kwaliteiten. Je wordt je bewust van je gedragspatronen en belemmeringen. Ook krijg je inzicht in de factoren waardoor je uit balans raakt. Je komt tot andere keuzes en een andere focus in je werk.

Leiderschapscoaching is specifiek gericht op leidinggevenden. Leidinggevenden hebben regelmatig te maken met een spanning tussen wat teamleden van hen verlangen en de eisen die de organisatie/project aan ze stellen. Inzicht geven in hoe je hiermee omgaat is een belangrijk doel van leiderschapscoaching.

Meer informatie per specifieke coaching vind je in de academy. Coaching afnemen als pakket? Neem contact op via talent@mediaperspectives.nl.

 

Meer over Coaching

Het team

Mir Wermuth
Merel Becht

Mogelijk ook interessant voor jou