Business Data Immersive Sport & Live events Tech

IBC Tours

Half september vindt ieder jaar de IBC plaats in de RAI Amsterdam. Het aanbod van stands op de beursvloer is overweldigend. Ben je niet thuis in de wereld van mediatechnologie, dan is het vaak lastig om je weg te vinden op de IBC. Daarom biedt Media Perspectives tours aan over de gigantische beursvloer. Onder leiding van een van onze inhoudelijke experts (uit ons netwerk) word je in 2 uur rondgeleid langs de hoogtepunten van de beurs.

Via koptelefoons word je bijgepraat over de technologie die er te zien is en de tourguides hebben bij 7 a 8 stands afspraken gemaakt voor korte presentaties of demo’s. Na de tour heb je de highlights van de beurs gezien en kun je eventueel op eigen gelegenheid nog een keer de beurs over om bepaalde zaken dieper te bekijken.

IBC Tours
IBC Amsterdam

Over IBC
Op de grootste broadcast beurs van Europa vind je alle nieuwe technologie van opname tot uitzending. Van nieuwe camera technieken en edit suites tot on demand platforms en augmented reality – het is allemaal te vinden in een van de 14 hallen die de IBC groot is. Naast een overweldigende beurs biedt de IBC ook een uitgebreid conferentieprogramma. 

IBC tours met verschillende thema’s
Er worden verschillende soorten tours aangeboden. De business tour gaat langs de algemene hoogtepunten van de IBC. Ben je meer geïnteresseerd in de immersiveness van media en technologie als AR of VR, dan kun je het beste aansluiten bij de immersive media tour. De data tour tenslotte gaat in op de ontwikkelingen rondom data in media, zoals artifical intelligence en recommendation engines. 

IBC tour speciaal voor jouw groep
Daarnaast verzorgen we ook IBC Tours voor specifieke groepen. Zo maken we in samenwerking met Screenforce een tour die meer gericht is op advertising – die Screenforce aanbiedt aan haar leden. 

Ben je geïnteresseerd in deelname aan een IBC Tour, als individu, of juist als groep? Of ben je een standhouder op IBC en wil je graag in de tours opgenomen worden? Neem contact op via communicatie@mediaperspectives.nl  voor de mogelijkheden.

Meer over IBC Tours

Het team

Frank Visser

Mogelijk ook interessant voor jou