28 november 2019

Open Avond Master in Media Innovation

Tickets Gratis

Datum & tijd

28 november, 17:00-19:00

Wil je mediaproducten van de toekomst ontwerpen? En verdiepende kennis opdoen die praktisch toepasbaar is in je loopbaan als media professional? De Executive Master in Media Innovation start 1 Februari 2020 op het Media Park en wordt verzorgd door Breda University of Applied Sciences. Het programma heeft een unieke, multidisciplinaire aanpak en wordt gegeven gedurende 11 lesweekenden (donderdag avond, vrijdag, zaterdag). Niet alleen worden je analytische skills getraind, ook leer je om dieper te kijken naar digitale media en om de daarbij horende cruciale digitale processen te identificeren. Je komt tot inspirerende innovaties die volledig inspelen op de alomvattende digitalisering van media.

Doordat deelname aan de master grotendeels door de Nederlandse overheid bekostigd wordt, bedraagt het collegegeld in het studiejaar 2020-2021 €2.143,-. Dit zorgt ervoor dat het voor mensen werkzaam bij kleine mediabedrijven, start-ups en zpp’ers ook aantrekkelijk is om deze master te volgen.

Kennismaken? Bezoek ons op de open avond op 28 November 2019 tussen 17:00-19:00u, in de SWITCH op het Media Park! Ga voor het inschrijven voor de open avond naar de website van Breda University of Applied Sciences. Klik daarna op de pagina op ‘Visit the open day’. Deze button gaat naar de inschrijfpagina voor de open avond.