5 september 2018

Introductiedag Talent Development Program 2018-2019

Datum & tijd

Woensdag 5 september, hele dag

Eind augustus zijn de gelukkigen geselecteerd die deel mogen nemen aan het Talent Development Program (TDP) 2018-2019. Na hun selectie starten zij op woensdag 5 september met een introductiedag. Het officiële programma start op woensdag 3 oktober.

Tijdens de introductiedag leren de deelnemers elkaar beter kennen. In een workshop Personal Skills komen zaken als samenwerking, rolverdeling en presentatie aan bod. In de middag trekken de deelnemers het Media Park in, als ze tijdens een ‘Selfiegame’ op zoek gaan naar bekende en minder bekende plekken. Van de walk of fame tot de drol van Wim T. schippers. En wist je bijvoorbeeld dat er een bijenvolk op het Media Park woont?

De introductiedag van het TDP is alleen toegankelijk voor deelnemers van dit opleidingsprogramma. Meer weten over het TDP? Op deze pagina vind je meer informatie over deelname voor kandidaten en bedrijven.

Dutch Media Week

De introductiedag van het TDP is onderdeel van Dutch Media Week, hét festival voor iedereen die van media houdt. De impact van media staat centraal tijdens de vele activiteiten die van 1-10 september a.s. op het festival in Hilversum plaatsvinden. Voor jong en oud, voor professional en publiek. Zo biedt het festival een podium aan jonge en talentvolle mediamakers om elkaar te ontmoeten en om hun werk te laten zien. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen in de verschillende studio’s, ontmoeten bekende vloggers en presentatoren of doen mee aan een van de vele workshops voor het hele gezin.

Het festival wordt georganiseerd door Dutch Media Foundation en Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met Gemeente Hilversum.

Kijk voor het complete programma op dutchmediaweek.nl