11 september 2020

IBC Tours 2020

Datum & tijd

11 t/m 15 september 2020

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt in 2020 plaats van 11 t/m 15 september. 57.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

Beurs

1700+ exposanten laten op IBC hun producten en diensten zien op het gebied van de media-, entertainment-, en technologie-industrie. 57.000 bezoekers uit 170 landen bezoeken de IBC beurs. Van de Facebook’s en BBC’s van deze wereld tot de kleine innovatieve bedrijfjes, iedereen is aanwezig op de IBC beurs.

IBC tours door Media Perspectives

Traditiegetrouw organiseert Media Perspectives rondleidingen over de gigantische beursvloer van de IBC. Een ervaren tourguide leidt groepen van max 15 personen rond langs de highlights. De deelnemers hebben koptelefoons op waardoor ze door de tourguides bijgepraat worden tijdens het beursbezoek. Op diverse stands (max 7 a 8) zijn afspraken gemaakt met bedrijven om hun projecten/producten toe te lichten/te demonstreren.